dimarts, 18 de març del 2008

Novetats recomanades d'aquest mes

Harry Potter i les relíquies de la mort
J. K. Rowling
Empúries
Setena i última entrega de les aventures del jove mag Harry Potter, protagonista de la saga més exitosa dels últims temps, amb la què J. K. Rowling va trobar la fórmula màgica per encantar els lectors joves i no tan joves. En aquest últim llibre Harry perd l’encanteri protector que el mantenia segur i ha d’enfrontar-se a una missió quasi impossible, a mida que el seu món es torna més complex i dramàtic. Finalment es desvetllen els misteris sobre el destí final dels protagonistes, que s’acomiaden per sempre.

Podeu trobar a la biblioteca tant l’edició en català com en castellà.


La Bodega
Noah Gordon
Roca
La Bodega és una novel·la ambientada entre el Llenguadoc francès i el Penedès de la segona meitat del segle XIX. Josep Álvarez és un camperol que comença una nova vida dedicada a la vinya i a la passió pel vi després d’un exili forçós a França. Aquest relat conserva les propietats i l’essència dels anteriors llibres de l’autor, combinant històries personals de força, personatges vitals, successos històrics reals i imaginats per l’autor.


Tierra firme
Matilde Asensi
Planeta
Tierra firme és una novel·la històrica d’aventures on la seva autora, Matilde Asensi, ens fa viatjar al món pirata del Carib dels segles XVI i XVII. La seva protagonista és Catalina Solís, una noia de 16 anys que, després de sobreviure a un abordatge pirata, aconsegueix arribar a una illa on ha de viure 2 anys fins que finalment és recollida per la tripulació d'un vaixell, on adoptarà una identitat falsa.