dimarts, 11 de novembre del 2008

Torna a la biblioteca

Benvolguts/des,

La Biblioteca Josep Pla torna a obrir les portes el proper dissabte 15 de novembre de 2008 a les 12 h del migdia. Per aquest motiu, ens complau convidar-vos a l'acte d'inauguració, i a fer una visita pel nou espai per veure'n la nova imatge. L'acte serà amenitzat per la Sitjazz Band. Simultàniament, l'hora del conte per als infants.



Igualment, us fem saber que la biblioteca torna a iniciar l'horari habitual a partir del dilluns 17 de novembre.

Us hi esperem!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estem molt contents amb la reapertura de la Biblioteca, s'ha trobat molt a faltar durant aquests mesos. Ens hi em trobat cares noves a les que els hi donem una cordial benvinguda. Gent molt profesional (no ho dubtem), peró no esta bé anar darrere els usuaris fent que es sentin vigilats.
Creiem que deu ser pel el nerviosisme dels primers dies, i per aixó mateix estem desitjant acabi el periode d'adaptació i torni a ser la Biblioteca propera que era fins ara.

Sus ha dit...

Què bé!! per fi la biblioteca en marxa... ja teniem ganes de que tornéssiu!!!
Felicitats!!

Xavi ha dit...

ESTIC SEGUR QUE LA TASCA QUE PORTAREU A LA BIBLIOTECA JOSEP PLA SERÀ IMPORTANTÍSSIMA PER A TOTHOM I QUE SERÀ TOT UN ÈXIT.

ESTIC SEGUR QUE AQUELLS QUE SÓN AL DAVANT I AQUELLS QUE HI COL·LABOREN FARAN QUE LLEGIR SIGUI MOLT MÉS A PROP DE LES PERSONES.

ÀNIMS I ENDAVANT