dijous, 14 d’abril del 2011

Novetats d'adults del mes d'abril

Ja podeu trobar a la Biblioteca Josep Pla, les novetats d’adults del mes d’abril. Aquest mes destaquem entre les novetats d’adults:


La Sagrada Família
de Gaudí : el temple expiatori des dels seus orígens fins avui

Aquest llibre conté unes imatges espectaculars, especialment de la feina realitzada al llard dels últims 30 anys, i uns textos signats per reconeguts especialistes en l' obra de Gaudí que expliquen la vinculació del temple amb la ciutat, els valors artístics que conté, el seu simbolisme cristià i les aportacions artesanes i tècniques que han contribuït a fer realitat aquest monument declarat Patrimoni Mundial de la Humanitat per la Unesco i que visiten milions de persones.



Guía literaria de Roma


Cap altra ciutat ha capturat la imaginació dels artistes de totes les èpoques com Roma. La Ciutat Eterna ha estat tradicionalment destinació d'escriptors desitjosos de contemplar ruïnes de glòries passades i de sorprendre’ns davant les meravelles de l'art que guarden les seves esglésies, palaus i museus. AquestaGuia literària de Roma” ofereix al lector els pensaments i sensacions que Roma va despertar en els escriptors més cèlebres que la van visitar. És una visió diferent i literària de la més artística de les ciutats, il·lustrada amb deliciosos gravats de Giovanni Battista Piranesi, Giuseppe Vasi i Rossini.


Aprende a bailar sevillanas de Susana Salvador



Amb aquest curs, en format llibre i DVD, podràs aprendre fàcilment el ball de les Sevillanes. S'expliquen cadascuna de les quatre Sevillanes pas a pas, amb indicacions molt detallades sobre les posicions i els moviments de braços, cames, cos, mans, peus ... tot això estructurat de manera que puguis seguir i practicar-les al mateix temps mitjançant el llibre i el DVD de 60 minuts de durada.


Historias robadas : un conmovedor relato sobre las adopciones falsas en la España del siglo XX de Enrique J. Vila Torres



Dels anys quaranta als noranta, milers de nadons van ser robats en diferents maternitats i ciutats espanyoles i venuts a altres pares que els s'inscrivien com a fills propis. Ara, i gràcies a les proves d' ADN, molts d'aquests pares enganyats i fills criats en famílies que no són les seves busquen respostes sobre el seu passat. L'advocat Enrique J. Vila Torres recupera aHistòries robades” alguns d'aquests casos, el relat permet comprendre el funcionament de les màfies formades al voltant d'aquest lucratiu negoci. Metges, infermeres, religiosos, funcionaris i familiars de les pròpies víctimes van estar involucrats en una trama que podria afectar unes 300.000 persones al nostre país que no són fills dels que consten en la seva partida de naixement i que està portant a molts espanyols a formular una pregunta inquietant: ¿sóc realment fill dels meus pares?



Bona lectura!