dimarts, 21 de juny del 2011

PIRATES A LA VISTA!

Els vols veure? Vine a la Biblioteca Josep Pla!

- Bagul pels nostres tresors
: dimarts 5 de juliol a les 18h
Segur que a casa teva tens molts tresors però no tens on amagar-los. Això no pot ser! Un bon pirata ha de tenir un bagul per guardar tot allò que vulgui, vine a la biblioteca i en podràs fer un per tots els teus tresors i joies.
Per a nens i nenes de 3 a 10 anys.



- La cuina dels pirates: dijous 7 de juliol a les 18h
La Manuela, l'Angeles i la Cèlia saben tots els secrets de la cuina i és per això que ens ensenyaran a cuinar un plat que els pirates pesquen al mar i els hi agrada molt. Ja saps que és? Vine i descobreix-ho.
Per a nens i nenes de 3 a 10 anys.


- Pirata per un dia: dijous 14 de juliol a les 18h
Si t'agradaria ser pirata per un dia només cal que vinguis a la biblioteca i et facis un vestit com cal... el barret, el pegat, el lloro, la calavera... tot això ho podràs fer a la biblioteca amb una tarda i ser per unes hores un autèntic pirata!
Per a nens i nenes de 3 a 10 anys.



- Històries de pirates: dijous 21 de juliol a les 18h
Taller on s'explicaran històries reals de pirates del mediterrani i posteriorment cada nen i nena podrà realitzar una titella de dit amb el seu pirata preferit.
Per a nens i nenes de 3 a 10 anys.




- En busca dels víkings: dijous 28 de juliol a les 18h
A partir d'un joc de pistes descobriem els secrets més ben amagats dels víkings i podrem escriure el nostre nom en rúnic.
Per a nens i nenes de 5 a 12 anys.




Tots els tallers són gratuïts i es fan a la sala infantil de la Biblioteca Josep Pla
Inscripcions a partir del dilluns 20 de juny.
Cada nen i nena es podrà inscriure màxim a tres tallers i podrà posar-se en llista d'espera als altres dos ja que si els tallers no queden complets entraran nens de la llista d'espera.

Ja us hi podeu apuntar!