divendres, 9 de setembre del 2011

La biblioteca torna de l'estiu amb moltes activitats!

Aquest mes de setembre la Biblioteca Josep Pla desprès d'estar uns dies tancada torna amb les piles carregades i amb més activitats que mai destinades a tots els públic.

Des del dilluns 5 de setmebre al divendres 16 de setembre ja podeu veure a la sala polivalent: L'Exposició del Concurs fotogràfic de la Festa Maj
or de Les Roquetes 2011. L'entrega de premis es realitzarà el dia de la clausura de l'exposició a les 19:30. Organitza: Globalitza't-e




El d
ivendres 9 de setembre a les 19h a la sala polivalent: xerrada "Garraf per la República". Intervindran Joan Rodriguez (president de l'associació) i Antonio Romero (Coordinador de la Red de Municipios por la 3a República i ex-diputat de IU). Organitza: Associació Garraf per la República.

El dijous 15 de setembre a les 18h, a la sala infantil: Taller preparem la tornada a l'escola amb Emilia
Martínez. Per a nens i nenes de 5 a 12 anys. Cal inscripció prèvia.



El dimecres 21 de setembre a les 18h, a la sala polivalent: Taller per a menuts "La maleta dels bebés" a càrrec de Gisela Llimona.
Abans de nèixer, dintre de la mare, ja se senten veus, sons, tonades... La Maleta dels Bebés conté: veus, sons, cançons... en forma de conte, que és el que poden sentir e
ls nadons per boca de Gisela Llimona i acompanyats amb els moviments, les carícies, els somriures i l'escalfor dels pares, les mares, els avis, germans, ... En un ambient reduït en què el centre seran la literatura i els infants. Per a nens i nenes de 0 a 3 anys. Cal inscripció prèvia.


Del dilluns 19 de setembre al dissabte 1 d'octubre, a la sala polivalent: Exposició fotogràfica "Una visió de Gambia" de Quim Fàbregas. Fotògraf, aventurer i solidari que ha realitzat reportatges sobre treballs humanitaris en diversos països com la India, Àfrica i Xile. El divendres 30 de sete
mbre a les 19:00, acte de cloenda on es farà una xerrada amb el fotògraf. Organitza: Globalitza't-e.

El dijous 29 de setembre a les 18h, a la sala infantil: Hora del conte titulada: "La fada del mercat i el tresor de les taronges" a càrrec del Lladre dels guants blancs.

Qui ho ha dit que alguns aliments són avorrits? apa, atrevit, aixeca el dit! Escolta aquest conte i veuràs com d'errat n'estàs! I, sinó, pregunteu-li a la Mariona, una adolescent que s'ha d'encarregar cada dissabte d'anar a mercat i fer la compra. El que no sap és que, quasi sense voler, es trobarà ficada dins una aventura que la durà fins al camí de les cinc portes.Una senda fortament vigilada on s'haurà d'enfrontar amb perills inesperats i grans enigmes. Per a nens i nenes a partir de 3 anys.

Us hi esperem!