dimarts, 22 de maig del 2012

Hora del conte: Eduard Toldrà, canta'm un conte

Tenim una notícia especial: l'espai INFOK del Club Súper 3 ve a gravar l'Hora del conte d'aquest dijous, 24 de maig, a les 18 h a la sala polivalent! Ens agradaria que hi vingués força gent, com sempre, mostrar que és una activitat que funciona bé i té bona acollida, però sobretot, que pot servir perquè els nens i nenes aprenguin coses.
El conte que ens explicaran el David Puertas i la Laura Borràs, es titula Eduard Toldrà: Canta'm un conte, i aprendrem qui va ser el músic i compositor vilanoví Eduard Toldrà. Serà una hora del conte acompanyada amb música i dibuixos, que es projectaran a la pantalla que tenim a la sala polivalent de la biblioteca.
És un conte pensat per a nens i nenes a partir de primer, i si n’hi ha de més petits, a partir de 3 anys, poden venir acompanyats pels pares i mares com sempre.
No us ho perdeu! I compteu que el conte es gravarà i faran alguna pregunta sobre el conte explicat als nens i nens més grandets, i després ho podrem veure tots al telenotícies del Club Súper 3,l'INFOK.

Us hi esperem!