dimecres, 23 de juliol del 2014

Recomanació: Bogeries de Brooklyn

Una visió entranyable del barri de Brooklyn i dels personatges que en aquesta novel·la l'habiten. Començant pel protagonista, en Nathan Glass, un jubilat divorciat que amb un càncer terminal i sense saber quant de temps li queda, decideix tornar al barri de la seva infantesa. Gràcies a la seva passió pels llibres i a una fantàstica llibreria de vell del barri, en Nathan retrobarà la vella amistat amb seu nebot i quedarà seduït pels habitants del barri. Les tribulacions del nebot, compartides amb les del seu tiet i les del carismàtic llibreter, retornaran als nostres personatges la il•lusió per compartir el millor de la vida i el somni d'una vida allunyada dels problemes del món modern en un idíl·lic Hotel Existència.

Aquesta novel·la és un cant a l'amistat, a l'amor i a una forma de vida més senzilla Una història de les aventures i desventures d'uns personatges units pel barri en un magnífic i acolorit retrat de Brooklyn.

L'autor, Paul Auster, va escollir Brooklyn com a barri adoptiu per viure ja fa uns anys. En aquesta novel·la, com en gran part de la seva obra, s'inspira en la gent d'aquest barri de Nova York i li dedica un gran homenatge.

Autor: Paul Auster
Títol: Bogeries de Brooklyn
Editorial: Edicions 62, 2006

Recomanat per Bib. Plaça Europa. L'Hospitalet.