dimarts, 16 de febrer del 2016

Nou Laboratori portàtil de lectura pel mes de març

Estem preparant el que serà el primer Laboratori portàtil de lectura d'aquest any, i que portarà per títol El calaix de l'artista, basat en el conte Sóc un artista! de Marta Altès, entre d'altres. La setmana passada vam desembalar el material que ens ha fet arribat Gerència de Biblioteques de la Diputació de Barcelona com a participants d'aquest projecte i ja ho hem començat a perfilar tot per tenir-ho a punt de cara el proper dimecres 2 de març a la tarda, data que està previst fer aquesta activitat amb els nens i nenes i les seves famílies. Un cop més, s'informa que és una activitat pensada per a infants de 4 a 9 anys acompanyats del pare o la mare, no la fan els nens i nenes sols. Es tracta de compartir una estona de lectura i descoberta, i una estona més creativa realitzant un taller, però sempre amb aquesta complicitat pares/fills.

El calaix de l'artista és un laboratori amb el que treballarem diferents tècniques per il·lustrar contes en funció de dotze il·lustradors catalans actuals i la seva obra. I... no avancem res més: sorpresa!

Us adjuntem el cartell amb la informació del laboratori i us animem a fer la inscripció de seguida perquè només hi ha 15 places! No us el perdeu!