dimarts, 18 d’octubre del 2016

Pim, Pam, Pomelo! canvia de data

La biblioteca havia previst fer el Laboratori portàtil de lectura titulat Pim, Pam, Pomelo! aquest dimecres, però finalment s'ha ajornat i l'hem canviat de data. Anoteu a l'agenda: es farà el proper dijous 3 de novembre a les 17.30 h. Ull! Fins ara sempre els havíem fet en dimecres, però aquest cop ho farem en dijous, el dia que fem els contes. Si els dimecres no podíeu venir potser aquesta serà la vostra  oportunitat! 

Aquest laboratori gira al voltant d'un personatge de conte infantil, el Pomelo, un elefantet una mica peculiar i tal com hem anat fent en els altres laboratoris, compartirem una estona descobrint contes nous i fent algun taller creatiu que entretingui a petits i grans. És una activitat a la que cal inscriure-s'hi ja que les places són limitades: no us adormiu, apunteu-vos-hi de seguida perquè la llista s'omple ràpid.


Us adjuntem el cartell perquè conegueu una mica el Pomelo, i si us ve de gust participar-hi podeu fer la inscripció per telèfon trucant sal 93 811 57 82 o personalment al taulell de la biblioteca.

Si no n'heu fet mai cap no perdeu l'oportunitat de provar-ho! I els que ja n'heu fet algun: repetiu!
Us hi esperem!