dimecres, 2 de novembre del 2016

Tret de sortida al programa Biblioteques amb D.O.

Per segon any consecutiu, les dues biblioteques del municipi participen en el projecte Biblioteques amb D.O. juntament amb altres biblioteques de l'Alt i Baix Penedès. Es tracta d'oferir un programa d'activitats relacionant el món de la vinya i el vi amb el món dels llibres i la cultura, i omplir el calendari de tot el mes de novembre amb un ventall d'actes relacionats amb aquest àmbit temàtic que ens és tan proper en el nostre paisatge.


Per poder posar en marxa aquest projecte les dues biblioteques tenen la col·laboració indispensable de dos cellers locals: el celler Puig Batet i el celler Vega de Ribes, que tal com ja van fer en la passada edició, aporten el vi i la seva expertesa en el món de la vinya i la producció vitivinícola. Aquest any, a més, comptarem amb la col·laboració de la Granja-Escola Ca Pere, que col·laborarà amb les biblioteques aportan els seus formatges pel tast amb maridatge que es farà a cada biblioteca, i també col·labora amb el projecte les Patates Piquè de Vilanova i la Geltrú.


Us adjuntem el tríptic amb totes les activitats que es faran, tant a la Biblioteca Josep Pla com a la Biblioteca Manuel de Pedrolo. Hi ha activitats per a petits i per a grans! Algunes són obertes a tothom i d'altres cal inscriure-s'hi perquè hi ha places limitades.


No us ho perdeu!