dilluns, 30 de gener del 2017

Taller de còmic a la Josep Pla: no us el perdeu!

Aquest any la biblioteca s'ha proposat programar activitats per a joves per dinamitzar la secció juvenil i obrir la porta a tots els usuaris de 12 a 18 anys que hem detectat, des de fa temps, que és la franja d'edat que més els costa venir a la biblioteca fora d'èpoques d'exàmens i treballs i volem posar-hi remei, així que hem començat l'any programant un taller de còmic, que el conduirà el dibuixant de còmic Jorge Fornés, que treballa per la Marvel, una editorial de còmic reconeguda que avala la seva professionalitat i expertesa. 
Si teniu de 12 a 18 anys i us agrada el còmic i us agradaria conèixer tècniques i alguns dels seus secrets, no ho dubteu gens: TALLER DE CÒMIC el proper dimarts 14 de febrer a les 18 h

Podeu fer la inscripció venint personalment al taulell d'informació de la biblioteca, o bé fent un truc al 938115782, o un correu electrònic a l'adreça: b.st.pereribes.jp@diba.cat indicant el vostre nom i cognoms, edat i telèfon de contacte. No us el perdeu: val la pena i és gratuït!

Aquest és el cartell amb la informació de l'activitat:


Si voleu fer una ullada a l'obra de Jorge Fornés per conèixer el seu estil, poder tafanejar una mica el seu blog: http://jorgefornes.blogspot.com.es/   segur que no us deixarà indiferents!