dimarts, 2 de juny del 2020

REOBERTURA DE LA BIBLIOTECA JOSEP PLA!


REOBERTURA DEL SERVEI DE LES BIBLIOTEQUES DE SANT PERE DE RIBES

El proper dilluns 8 de juny les dues Biblioteques de Sant Pere de Ribes tornem a obrir!
Podreu retornar els documents que heu tingut a casa durant tot el confinament i podreu demanar-ne de nous per emportar-vos en préstec.

Com ho haureu de fer?

Farem els retorns i préstecs des de la porta, no podreu accedir a l’interior de la biblioteca.
Cal que demaneu cita prèvia per estalviar cues. 
Podeu fer-ho:
- 
 Pel formulari que trobareu a la Biblioteca virtual clicant aquest enllaç: https://formularis.diba.cat/diba/biblioteques-obertes/cita-previa-sant-pere-de-ribes-biblioteca-josep-pla
-       
      Per correu electrònic a l’adreça: b.st.pereribes.jp@diba.cat
-     
      Trucant per telèfon al 938115782

Ens haureu d’indicar Nom i cognoms, telèfon mòbil de contacte, adreça de correu electrònic, i número de carnet de biblioteca, i ens posarem en contacte amb vosaltres per concretar dia i hora de retorn i/o recollida de documents. Caldrà ser puntual! (Preferentment us demanem que feu servir el formulari perquè ens facilita l’organització de cites).
Caldrà que ens indiqueu si voleu agafar en préstec llibres, revistes o audiovisuals i així us els podrem tenir a punt. Podeu fer consultes al catàleg o si ens truqueu, preguntar-nos directament sobre el què us agradaria trobar a la biblioteca i us farem la consulta.

El dia i hora que tingueu la vostra cita, us atendrem de manera individual, us demanem que vingueu sols, excepte les persones que necessitin acompanyament. Els menors de 14 anys hauran de venir acompanyats d’un adult. Us atendrem de manera individual. Caldrà demanar una cita per cada usuari.

Serà obligatori l’ús de mascareta. Hem treballat perquè la biblioteca reuneixi totes les proteccions del món: és un lloc segur on s’han pres totes les mesures per donar el millor servei al nostre equip i als nostres usuaris.

L’horari és restringit:

Biblioteca Josep Pla
Horari d’obertura: de dilluns a dijous de 16.30 a 20h i divendres de 10 a 13.30h

Us recomanem que abans de trucar o escriure feu un cop d’ull al catàleg Aladí http://aladi.diba.cat/ per assegurar-vos que tenim el document que us interessa i que està disponible.

Tothom que té documents en préstec a casa estan renovats automàticament els teniu renovats fins el 31 de juliol. Les reserves que s’havien fet abans del confinament es mantenen fins el 22 de juny: us trucarem per saber si encara les voleu.

Les Biblioteques de Sant Pere de Ribes, tot i aquests mesos de tancament, hem volgut mantenir la nostra tasca de foment de la lectura i hem realitzat diverses activitats en línia amb aquesta finalitat: hores del conte, xerrades, clubs de lectura, etc. Seguirem actives a les xarxes socials Instagram, Twitter i Facebook, així com als blogs. Aquest dijous a les 18h, en directe des d’instagram tenim hora del conte. També us recordem que podeu seguir fent ús del servei de préstec de documents electrònics a la plataforma eBiblio https://catalunya.ebiblio.es/opac/?locale=ca#index.

Tenim moltes ganes de veure-us i de posar en marxa la biblioteca: us hi esperem!

Ester, Eli i Maite (i també la Maria)
Biblioteca Josep Pla
Gaudí, 1
08812 Les Roquetes
T 93 811 57 82