dissabte, 31 d’octubre del 2020

Reobertura de la Biblioteca Josep Pla en un espai provisional

Us comuniquem que a la Biblioteca Josep Pla dilluns, 2 de novembre, s’inicia el projecte d’obres d’ampliació de l’equipament, i que el servei s’ha traslladat provisionalment a la sala polivalent de La Vinya d’en Petaca, la seu de l’Ajuntament a Les Roquetes, els mesos que s’allarguin les obres. Malgrat les restriccions actuals, la biblioteca es torna a posar en funcionament el proper dimecres 4 de novembre però, seguint les mesures decretades per la Generalitat per evitar la propagació de la Covid19, només es faran préstecs i devolució de documents des de la porta i sense poder accedir a l’interior de la sala. Recomanem demanar cita prèvia per evitar aglomeracions ni cues, i venir de manera individual i sense acompanyants. També és important que els que voleu agafar alguna cosa en préstec ens demaneu què us agradaria per poder-ho tenir preparat, tal com vam fer durant la fase 1 després del confinament.

 

Tothom que té documents a casa des de fa temps, potser ha rebut un correu avisant que s’ha de tornar ja els préstecs s’havien renovat automàticament fins aquest dilluns. No patiu: els petits retards que hi pugui haver els solucionarem sense problema a partir de dimecres.

 

L’horari de la biblioteca serà el següent:

 

De dilluns a divendres de 15.30 a 19.30h

Dissabtes de 10 a 13h

 

Per demanar cita prèvia, preferentment podeu escriure un correu electrònic a b.st.pereribes.jp@diba.cat, també podeu trucar al 938965725. En breu també tindrem actiu el formulari de cita prèvia que trobareu clicant aquest enllaç: https://formularis.diba.cat/diba/biblioteques-obertes/cita-previa-sant-pere-de-ribes-biblioteca-josep-pla i podreu indicar quin horari preferiu venir, i si vindreu a fer préstec, retorn o totes dues coses. A observacions podeu indicar quins documents voldríeu (els podreu triar consultant el catàleg aladí en línia).

 

Esperem veure-us a tots i a totes ben aviat!

 

Biblioteca Josep Pla provisional

Plaça Vinya d’en Petaca, 1

08812 Les Roquetes

Sant Pere de Ribes

T 93 896 57 25