dissabte, 21 de novembre del 2020

Reobertura de les biblioteques dilluns 23 de novembre


 

Hola a tothom!

La Biblioteca Josep Pla està en ple projecte d’obres d’ampliació i durant uns mesos ens trobareu oferint un petit servei de préstec provisional a la sala polivalent de la Vinya d’en Petaca, a l’Ajuntament de Les Roquetes. Fins ara hem obert per fer retorns de documents i prestar llibres amb cita prèvia, però el nou pla de desescalada que es posa en marxa aquest dilluns, 23 de novembre, permet obrir la porta i que ja pugueu accedir a l’interior de la sala, això sí, seguint les indicacions que us donarem de prevenció i seguretat, i amb un aforament restringit.

 

Us informem doncs que a partir de dilluns 23 de novembre iniciem la recuperació de serveis de les Biblioteques de Sant Pere de Ribes.

Segueix sent imprescindible l’entrada amb mascareta per als majors de 6 anys i el rentat de mans amb hidrogel. Per accedir a l’interior de la sala us prendrem la temperatura.

Porteu el carnet de la biblioteca: és molt important i heu d’esperar el vostre torn, tal com uns indicarem, en la línia d’espera marcada.

L'aforament és restringit i cal seguir les indicacions que us donarà l'equip de la biblioteca. Hi ha un circuït d'entrada i un de sortida. 

Cal mantenir la distància de seguretat d’1,5 m entre persones, no podeu moure el mobiliari en cap cas i no podeu  compartir dispositius ni cap material.

Us recomanem netejar l’espai on estareu asseguts abans d’asseure’s i els ordinadors que utilitzareu: disposareu de productes de desinfecció per fer-ho.

Actualment hi haurà dos ordinadors amb connexió a internet i ofimàtica però no es podrà imprimir. També hi ha wifi, demaneu la contrasenya d’accés.

No es podran fer fotocòpies.

Els llibres que toqueu hauran de passar 48 hores de quarantena.

Si els punts de lectura permesos ja estan ocupats no es podrà accedir a l’interior de la biblioteca.

Els horaris són:

Biblioteca Josep Pla - a l’espai provisional de la Vinya d’en Petaca

De dilluns a divendres de 15.30 a 19.30h.

Dissabtes de 10 a 13h.

 

Per qualsevol consulta podeu trucar al 938965725 o escriure’ns al correu electrònic. No cal cita prèvia però si només voleu venir a buscar llibres en préstec demaneu-ho amb temps i us ho preparem. És preferible fer-ho així per no remoure el fons i que quedi en quarantena.

Us esperem!

Biblioteca Josep Pla provisional

Plaça Vinya d’en Petaca, 1

08812 Les Roquetes

Sant Pere de Ribes

T 938965725