divendres, 11 de desembre del 2020

Laboratori de ficció digital

La Biblioteca Josep Pla participa en la primera edició d'un projecte innovador de la Gerència de Serveis de Biblioteques dedicat al món de la ficció digital i els videojocs. Aquest projecte es va iniciar abans del confinament de manera més teòrica i ara tenim pendent la part més pràctica que consisteix en posar en marxa una mena de club de lectura, en realitat és un club de joc de tres sessions per un grup molt reduït de nens i nenes, en el que testarem uns videojocs molt ben triats i els valorarem i comentarem entre tots.

Ho farem tres dissabtes: el primer és dissabte que ve, 19 de desembre, de 10.30 a 12h i ho farem al Centre Cívic. Els altres dos dissabtes: el 9 de gener i el 23 de gener. Està adreçat a nens i nenes a partir de 8 anys i fins els 12. Tindrem tauletes, una per cada participant, i es prendran totes les mesures de seguretat i prevenció. 


Per inscriure's cal escriure un correu a b.st.pereribes.jp@diba.cat o trucar al 938965725 i necessitem el nom i cognoms del nen o nena, edat, curs que fa a l'escola, i un telèfon mòbil de contacte. 

Us hi esperem!