dimecres, 16 de gener del 2008

Novetats novel·la (gener 2008)

Aquestes són les novetats de novel·la recomanades del mes de gener.

El Mundo
Juan José Millás
Planeta

El Mundo és el títol de l'última novel·la publicada per Juan José Millás, guardonada amb el premi Planeta. Millás torna a reviure en aquesta narració la seva infància, alhora que ens apropa al seu propi món, des de la seva personal manera d'observar i analitzar la realitat quotidiana.



Villa Diamante
Boris Izaguirre
Planeta

Boris Izaguirre s'ha revelat amb Villa Diamante com a un gran narrador, capaç de recrear amb un estil enlluernador tota una època, la del començament dels anys quaranta. Explica la història de dues germanes, Irene i Ana Elisa, que es veuen abocades a un destí cruel que portarà les seves vides per camins paral·lels enmig d'un país que pateix una dictadura, però que és alhora pròsper i ingenu. Entre tots els personatges d'aquesta crònica dramàtica s'alça Villa Diamante, el monument misteriós i impenetrable; el símbol d'una vida.


Un Día de cólera
Arturo Pérez Reverte
Alfaguara

Últim llibre publicat per Arturo Pérez Reverte, on torna a recrear un episodi tràgic de la història espanyola, combinant dades documentades d'aquell fet històric amb ficció. En aquest cas, es centra en els aconteixements que van succeir a Madrid el 2 de maig de 1808. El protagonista no és un personatge concret, sinó tots els personatges anònims que es van veure immersos en aquella tragèdia.


Podeu consultar la resta de novetats a la biblioteca de qualsevol tipologia o temàtica des de l'enllaç del Catàleg col·lectiu de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

1 comentari:

jal ha dit...

Alguna opinión al respecto del libro de Millas.... alguien lo ha leido?