dijous, 14 d’abril del 2011

Novetats de còmic del mes d'abril

Ja podeu trobar les novetats de còmic del mes d'abril a la Biblioteca Josep Pla




Barcelona TM : la Ciudad Condal vista por 33 autores


Les històries curtes permeten abordar qualsevol temàtica de forma immediata, i són un gran laboratori on donar curs a l'experimentació. En l'era Google són, a més, un vehicle de satisfacció instantània per als lectors, sota formats tan atractius com ben diferenciats: còmic, curtmetratge o relat breu. Els creadors d'aquest llibre ho saben . "Barcelona TM" són 27 historietes ambientades en la Ciutat comtal, que acull i inspira a un grup d’amics, tots ells dibuixants i guionistes residents a Barcelona.



El Pequeño Christian de Blutch


Blutch emprèn el seu particular viatge a la infància i ho fa no per mitjà de la màquina del temps, sinó del espiritisme. Perquè del que es tracta aquí és de tornar a ser nen, de recuperar aquella mirada. És a dir, que, a diferència del que succeeix en la majoria de còmics autobiogràfics sobre la infància, Blutch no recorda amb enyorança el temps passat des de la seva adultesa, o des de la ironia, sinó que el viu de nou, i aquesta és la major virtut d'aquesta obra. Aquesta, i l'humor amb què es plasmen els anhels infantils, les sensacions que un no arriba a explicar fins tants anys després, els amors i desenganys, l'esquizofrènia que un comença a conrear ja en la infantesa.



Alícia en un món real de Isabel Franc


Alícia en un món real. L'Alícia que us presentem no viu al país de les meravelles. Ha passat per una experiència que, malauradament, és real i comuna per a moltes dones: un càncer de mama. No obstant, gràcies al seu esperit lluitador, esbojarrat i positiu ha sabut donar-li la volta a la situació. Ni el periple de la malatia ni els tractaments agressius ni l'extirpació d'un pit li han pogut robar el sentit de l'humor.




El Velo de El Torres


Chris Lluna és una detectiu d'estar per casa amb clients que semblen sortits d'un dia de difunts. Chris la capacitat única de veure a través del vel entre la nostra realitat i el desconegut. Per desgràcia, aquesta habilitat no paga el lloguer. Ara Chris està desesperada i ha de tornar a casa de Maine on s'enfrontarà a la foscor que aguaita sota la superfície de la seva tranquil ciutat natal.






Bona lectura!