dimecres, 27 de juliol del 2011

Novetats infantils del mes de juliol

Ja podeu trobar a la sala infantil, les novetats del mes de juliol. Aquest mes destaquem entre les novetats:

Llibres d'imaginació:


El Sol fa tard de Susana Peix ILS Pei



I si un dia el Sol s'adorm? Aquesta història narra l'aventura del Sol que un dia es va adormir i va deixar a la Terra a les fosques. I com sortejà els impediments per pujar dalt el cel i fer la seva feina: il·luminar la terra. Adreçat a nens i nenes a partir de 3 anys. Aquest llibre presenta l'adaptació a la LSC, tant en paper, seguint el text literari original, com en un magnífic audiovisual, on s'hi poden trobar animacions en tres dimensions de les il·lustracions del conte, i la seva interpretació a la LSC.

La Boira pudent de Joles Sennell I** Sen
En Bernat és el fill petit d'un rei que té un bosc del seu regne envaït per una boira pudent. Ell tot sol, amb l'ajuda d'una llonganissa i d'un saquet d'olor, aconseguirà no només saber quina és la causa de la ferum, sinó que també l'eliminarà.

Adreçat a nens i nenes entre 7 i 10 anys.






El Gran llibre dels vampirs de Denise Despeyroux I*** Des
"El Gran llibre dels vampirs" és una antologia de tretze històries i llegendes sobre els vampirs i els seu misteriós i inquientant món. Podràs conèixer relats dels més importants i diferents escriptors que van triar el tema del vampirisme com a part dels seus escrits.



Adreçat a nens i nenes a partir d'11 anys

Llibres de coneixement:



L'Ecologia al teu abast de François Michel I570 Mic


Geòleg i guia d'alta muntanya, François Michel escriu sobre ciències de la terra, medi ambient i geografia per al gran públic i per als joves amb l'objectiu de divulgar els seus coneixements. Ha escrit nombrosos treballs i documentals pedagògics que serveixen de material de suport a les escoles.








Realizar animales con papel plegado en forma de acordeón y abanico d'Armin Täubner I793.9 Tau


Divertides figures d'animals de tota mena, fàcils de fer pels nens amb papers de colors i unes senzilles tècniques de plegat en forma d'acordió i de ventall. S'obtindran mòbils i figures per decorar finestres, targetes i regals, o per crear un zoo de paper.





Bona lectura i bon estiu!