dimarts, 27 de setembre del 2011

Exposició "Una visión de Gambia" de Quim Fàbregas

Actualment fins el 30 de setembre a la sala polivalent de la biblioteca, es pot visitar l'exposició fotogràfica "Una visión de Gambia" de Quim Fàbregas.
El divendres 30 de setembre, en l'acte de cloenda, a les 19:00 hores es farà una xerrada amb el fotògraf.

Quim Fàbregas s'ha format com a fotògraf a través de la participació en els cursos impartits per l'entitat Foto-Film Calella (2000), i per l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya (2001-2003).

Formació que ha complementat de manera autodidacta, mitjançant la recerca personal i la pràctica constant en la professió.
El seu treball s'ha pogut veure a través d'exposicions i publicacions en diaris amb l'objectiu de mostrar la diversitat de formes de
vida en diferents llocs del nostre planeta. Sent reporter al diari La Vanguardia i El Punt Diari. I publicant un dels seus últims projectes al diari Presència, en què documenta la celebració d'un casament africana. (Diaris d'Espanya)

En la seva carrera fotogràfica cal destacar la consecució de més de 50 premis fotogràfics, entre ells el 1r Premi de la Revista de Viatges Rutes del Món en la modalitat de Retrat (2006), i el lliurament de la Medalla de plata de l'Associació Foto- Film Calella (2003). El segon premi del concurs de Desenvolupament i Cooperació de la Generalitat Valenciana (2006), el primer premi del concurs Ombú de Pineda de Mar (2007), el tercer premi del concu
rs humanitari Pere Ferran de Sabadell (2007), el primer premi del concurs Abella d'Or de Guadalajara (Madrid 2007) i el primer premi del concurs de la revista Loney Planet (2009).


Us hi esperem!