dimarts, 6 de març del 2012

8 de març - Dia Internacional de la dona


Actes de les biblioteques de Sant Pere de Ribes per celebrar el Dia Internacional de la dona:

- 8 de març a les 12h a la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes, lectura del manifest institucional per part de la Regidora de dona, Sra. Bárbara Scuderi Bedny i pesentació de les activitats que es realitzaran durant el mes de març i que giren entorn dels drets sexuals i reproductius.

- 15 de març a les 18:30h a la Biblioteca Josep Pla de Les Roquetes, xerrada Els drets sexuals i reproductius i la Llei de salut sexual i reproductiva i d'interrupció voluntària de l'embaràs, a càrrec de Sílvia Aldavert, coordinadora de l'Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears.

- 22 de març a les 18h a la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes, projecció de la pel·lícula Las oficinas de Dios, de Claire Simon (França, 2008). La pel·lícula és una barreja de documental i ficció que explica el dia a dia d'un centre de planificació familiar i, permet posar de relleu la necessitat que la informació i la orientació en relació als drets sexuals i reproductius siguin pràctiques cada vegada més esteses i consolidades.

Us hi esperem!