divendres, 24 de maig del 2013

Recomanació

365 experiencias con tus hijos: planes originales para disfrutar España

Sarah Lages    91(026)(46)Lag

Aquest no és un llibre per a nens, sinó per a pares intrèpids i viatgers, dels quals no es queden a casa i busquen sorprendre als seus fills amb plans entretinguts i originals. Des d’entendre com funciona un molí de marees fins vestir-se d’apicultor i recol·lectar mel, passant per dormir en una autèntica haima beduïna o en un carro de circ... aquest llibre de Lonely Planet – GeoPlaneta, proposa 365 experiències úniques per compartir amb els nens per tot Espanya. Les autores, Mavi Villatoro i Sarah Lages, són dues mares de Barcelona que han reunit 365 propostes divertides, una per a cada dia de l’any, que transmeten il·lusió per la vida i respecte per l’entorn i que ajudaran els pares a gaudir del temps que passen amb els seus fills.
El llibre està organitzat en 20 blocs temàtics que abasten des de propostes per gaudir amb els fills en la naturalesa, fins a experiències per a petits gourmets o “viatges en el temps” per familiaritzar-se amb la història.

Cada experiència consta d'una secció d'informació pràctica (lloc, moment en què es pot realitzar, preus, edat recomanada ...), una descripció detallada de l'experiència i un bloc de consells pràctics per a pares i mares. Totes les activitats suggerides en aquest llibre estan testades i recomanades per pares i mares que han gaudit prèviament d'elles amb els seus fills.