dimecres, 3 de febrer del 2016

Lectura en veu alta a la Biblioteca Josep Pla

Ahir a la tarda, dimarts 2 de febrer, es van celebrar els vuitens de final del certamen de lectura en veu alta que cada any posa en marxa la Generalitat de Catalunya. Alumnes de primer a quart d'ESO de l'Institut Alexandre Galí de Les Roquetes van llegir el fragment que els havia tocat, i de tots ells un jurat de professors van decidir quins serien els que representaran a l'institut en aquest certamen, al costat d'alumnes d'altres instituts catalans de la mateixa edat. 
   




L'acte va superar amb escreix les expectatives inicials que el professorat coordinador havia previst. Un elevat nombre de nois i noies van voler mostrar el seu nivell lector i val a dir que tots ells ho van fer molt bé donada la circumstància de llegir en veu alta, potser per alguns i algunes per primer cop, davant de professors, familiars i amics. 

Joan Torrents, Director de l'institut, i Paqui Carrasquilla, regidora d'Educació de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes, van obrir l'acte amb unes paraules dedicades als alumnes amb ganes de llegir, i valorant positivament els projectes que es duen a terme per afavorir l'hàbit lector entre nois i noies (la Biblioteca Josep Pla ho comparteix i posa el seu gra de sorra col·laborant en aquests projectes deixant lots de llibres en préstec entre d'altres gests).

Podeu llegir la nota de premsa que han redactat des de l'institut per difondre aquest acte a tall de notícia:


I us adjuntem l'enllaç a la revista en línia de l'institut Galimaties amb la notícia i fotografies de l'acte:https://sites.google.com/a/insalexandregali.cat/galimaties/activitats-15-16

Des de la biblioteca felicitem tant alumnes com professorat per aquesta iniciativa, i convidem a tots aquest alumnes a seguir llegint!