dilluns, 19 de setembre del 2016

MEGAlectors: segona edició!

A la Josep Pla estem posant en marxa tot l'engrenatge de projectes i activitats d'aquest començament de curs i ens ve molt de gust tornar a programar els MEGAlectors, el club de lectura de la sala infantil que vam iniciar l'any passat i que tothom va valorar positivament. Pe tant: hi tornem!

En què consistia això dels MEGAlectors? Doncs en una trobada un cop al mes on participants (lectors i lectores de 3r a 6è de primària), i una bibliotecària que conduïa l'activitat, comentaven i valoraven les lectures que havien anat fent. No és una cursa per veure qui llegeix més: cadascú va al seu ritme. tant hi havia lectors a qui els agradava moltíssim llegir, com lectors a qui els costava una mica. Cada participant tria les lectures d'entre una selecció que la biblioteca els ha preparat, i el dia de la trobada es posen en comú sense que, necessàriament, tots i totes hagin llegit el mateix. D'aquesta manera s'aconsegueix que entre ells es recomanin lectures o s'encomanin les ganes de provar de llegir un llibre que als altres no els ha agradat gens... És tota una experiència! A final de curs tots els participants tenien la lliberta plena de lectures i com a conclusió, tots i totes, ens ho havíem passat molt bé compatint les lectures a les trobades.

Us adjuntem el cartell i tothom que hi estigui interessat veniu, pregunteu, informeu-vos i sobretot, apunteu-vos-hi perquè llegim (i només per això ja val la pena!).

El primer dia ens agradaria explicar què farem als participants i a les seves famílies donat que és una proposta per tot el curs i els pares i mares també hi jugue un paper d'acompanyament que valorem molt.

Us podeu inscriure o inscriure els vostres fills i filles al taulell de la biblioteca o trucant al 93 811 57 82.
 
 

Us hi esperem!