dimecres, 1 de febrer del 2017

Exposició de còmic a la Josep Pla

A partir d'aquest divendres, 3 de febrer i fins el dia 24 d'aquest mes, podreu visitar l'exposició de còmic que tindrem exposada a la sala polivalent de la biblioteca, i que ens ha cedit la Biblioteca Armand Cardona Torrandell de Vilanova i la Geltrú, que en col·laboració amb la llibreria Pow de còmic, la van produir l'any passat. Sota el títol: Vinyetes i bafarades, podreu trobar una mostra de l'obra ed diversos dibuixants de còmic del Penedès-Garraf: Raul Borrachero, Celorio , Jorge Fornés, Damián Martínez Albarral, Oscar Martínez Albarral, Guillermo Mendoza, Ricardo Muñoz, Chema Peral, Maite Pous Mitjavila, Joan Tretze i Joan Urgell, entre d’altres. Una oportunitat única per conèixer aquests autors que mostren algun dels seus treballs, alguns d'ells desconeguts aquí i reconeguts a altres països. 


Us recordem a més, que el dimarts 14 de febrer a les 18h, el dibuixant Jorge Fornés, un dels que tindrem la seva obra exposada, ve a la Josep Pla a fer un  Taller de còmic per a joves de 12 a 18 anys: ja podeu fer la inscripció perquè les places són limitades.

També us recordem que a finals de l'any passat la biblioteca va renova el fons de còmic amb la compra d'una llista de títols i novetats que podeu consultar i emportar-vos en préstec quan vulgueu.

Us esperem a la biblioteca!