dimarts, 5 de desembre del 2017

Torna el Debat a bat a la Biblioteca Josep Pla: apunteu-vos-hi joves!

Aquest trimestre teníem pendent una de les activitats que més ens agrada posar en pràctica a la biblioteca: un nou BAT del DEBAT A BAT, aquests tallers per a joves de 12 a 16 anys en els que treballem a través dels àlbums il·lustrats. em marcat a l'agenda fer el BAT02 que es titula El què dius i no dius, i que està dedicat a l'univers d'un autor i il·lustrador fantàstic: Shaun Tan, amb uns llibres que segur que els faran pensar en temes d'allò més actuals. La data: dimarts 19 de desembre a les 17.00h

Necessitem nois i noies atrevits que hi vulguin participar, que vulguin desconnectar dels exàmens, dels treballs, de les notes de final de trimestre just abans de les festes de Nadal. És una activitat per passar-s'ho bé! Podeu venir amb els vostres amics i amigues (els que ho han provat algun cop han repetit: us animem a provar-ho, va!).

Podeu fer la inscripció trucant al 938115782, fent un correu electrònic a: b.st.pereribes.jp@diba.cat o al taulell de la biblioteca personalment. No espereu fins l'últim moment!


Cartell bat02 from https://www.slideshare.net/bstpereribesjp" target="_blank">bstpereribesjp