dimarts, 20 de febrer del 2018

El camí de Marwan de Laura Borràs a la Biblioteca Josep Pla

Aquest dijous, 22 de febrer a les 18h, obrirem les portes de la sala polivalent de la Biblioteca Josep Pla per fer-hi la presentació de l’àlbum El camí de Marwan, de la il·lustradora ribetana Laura Borràs, editat per l’editorial El Cep i la nansa de Vilanova. Aquest àlbum il·lustrat va rebre una nominació d’honor a la passada Fira del Llibre Infantil de Bolonya, en la categoria de Nous Horitzons, i és especialment recomanable pel tema que tracta: el Marwan, és un nen sirià que camina deset enllà deixant enrere el seu poble en guerra, per buscar la llibertat, un trajecte que avui dia fan tants i tants refugiats arreu del món. Aquest tema tan actual, en la pell del Marwan, és el que narra aquesta història que ens explicarà la seva il3lustradora, la Laura, acompanyada per la Laura Villa a la guitarra i l’Anna Smith al violí.

Aquest conte especial el recomanem al public familiar, amb nens i nenes a partir de quatre anys en endavant i fins els 99! Joves i adults també! És una història que agradarà a petits i grans i ens farà posar a la pell d’aquest nen de 4 anys, el Marwan, i entendrem d’una manera molt poètica, què li va tocar viure.

Com que tindrem la seva il·lustradora li podrem fer preguntes: com fa els dibuixos, com els crea, quines tècniques fa servir... segur que aprendrem moltes coses!

Us recomanem moltíssim aquesta activitat que hem preparat amb molta il·lusió.