dilluns, 29 de juny del 2020

Tancament de la Biblioteca Josep Pla per preparar les obres d'ampliació de l'equipament

Notícia important!

La Biblioteca Josep Pla va reobrir el passat 8 de juny posant de nou en marxa el servei de devolució i préstec de documents però sense donar accés a l’interior de l’edifici.

A partir de l’1 de juliol la biblioteca tanca les portes per iniciar els preparatius de les futures obres d’ampliació de l’equipament. Durant aquest temps s’estarà treballant per obrir un servei de biblioteca en una ubicació provisional que en breu us anunciarem, però per tots els usuaris que no hagin pogut venir fins ara a retornar els documents que tenen a casa, i els que vulguin venir a agafar e préstec llibres, revistes o pel·lícules per aquest estiu, trobareu la biblioteca oberta tots els dilluns a la tarda fins el 10 d’agost de 16 a 20h. Podeu trucar-nos al 938115782 o escriure'ns un correu a b.st.pereribes.jp@diba.cat i demanar-nos què us ve de gust emportar-vos a casa aquest estiu, o si voleu que us podem preparem un préstec sorpresa. No ho deixeu per l’últim dia!

Us recordem el calendari i l’horari fins l’1 de juliol:

Dilluns, dimarts obert de 16 a 20h

Tancat a partir de l’1 de juliol. Només estarà obert per préstec i devolució de llibres els dilluns 6, 13, 20, 27 de juliol, 3 i 10 d’agost de 16 a 20h.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol aclariment, l'equip de la biblioteca no s'atura, seguirem treballant a porta tancada, i esperem anunciar-vos on es trasllada el servei provisional durant les obres ben aviat.