dimarts, 20 d’abril del 2021

Sant Jordi a la Biblioteca Josep Pla a l'aulari blanc de Les Roquetes: aquest any sí!

 A la Biblioteca Josep Pla estem preparant amb il·lusió, aquest any sí, la diada de Sant Jordi al carrer!

El proper divendres 23 d’abril volem celebrar amb tots vosaltres el dia del llibre i la rosa amb el sorteig d’unes paneres literàries i amb un espectacle infantil a l’aire lliure titulat Una carretada de contes, de la Guilla teatre, i és que tenim moltes ganes de tornar a escoltar contes! Aquest any tots els actes de Sant Jordi a Les Roquetes es faran al pati de l’Aulari blanc, entre l’escola Santa Eulalia i l’escola Roquetes, i molt important! Per poder venir com a públic cal treure unes entrades gratuïtes per reservar la vostra cadira ja que tot estarà preparat perquè sigui del tot segur.

És senzill, com podeu treure les entrades? Posant la càmera del mòbil sobre el codi QR del cartell que hi ha en aquesta foto obrirà automàticament la web amb el formulari per reservar entrades. D’1 a 4 de cop i posant els noms i cognoms. Us recomanem que la guardeu al mòbil o feu una impressió i la porteu divendres a l’entrada de l’Aulari blanc. Arribeu un quart d’hora abans amb temps per acomodar-vos i que comencin els contes! Si teniu algun dubte truqueu al 938965725. També podeu arribar a la web per treure les entrades en aquest enllaç: https://entradium.com/events/una-carretada-de-contes-amb-la-companyia-la-guilla-teatre . A més, la biblioteca tindrà una paradeta al carrer del costat de l’Aulari blanc al costat de paradetes d’entitats i us podrem ensenyar les novetats que acaben d’arribar.

 

Si voleu venir a la biblioteca en qualsevol moment, recordeu que encara s’estan fent les obres d’ampliació i que ens podeu trobar de manera provisional a la sala polivalent de la Vinya d’en Petaca cada tarda de dilluns a divendres de 15.30 a 19.30h (el 23 d’abril estarem a l’aulari blanc!) i dissabtes de 10 a 13h.

 

No espereu a l’últim moment per treure les entrades. 


Us hi esperem!

 

Biblioteca Josep Pla provisional

Plaça Vinya d’en Petaca, 1

08812 Les Roquetes

Sant Pere de Ribes

T 938965725