dilluns, 14 de març del 2011

Novetats infantils del mes de març

Ja podeu trobar a la sala infantil, les novetats del mes de març, que inclou: llibres d’imaginació, llibres de coneixement i audiovisuals.

Aquest mes destaquem entre les novetats infantils:


Llibres d’imaginació:

Barrabum! de Mark Haddon. I *** Had



Els mestres d’en Jim i en Charlie amaguen alguna cosa molt misteriosa. Els nois sorprenen dos professors parlant una llengua secreta d’amagat i intueixen que una aventura és a punt de començar. Què deu significar aquella paraula estranya que els enigmàtics mestres han repetit amb entusiasme? Spudvetch... Sigui com sigui, en Jim i en Charlie voldran arribar fins al final i descobrir quina n’està passant. Adreçat a nens i nenes a partir de 10 anys.


On és la meva germana de Sven Nordqvist. I* Nor



Com pot seguir un nen a la seva germana si ella sempre desapareix? El món és enorme i hi ha moltes coses noves a veure: l’altre costat del turó hi ha altres turons, altres boscos, altres ciutats ... Així que ella no pot evitar marxar sense avisar, per recórrer el món! Però el seu germanet, que la coneix millor que ningú, potser sàpiga on és. Ajuda’l a buscar-la en cada pàgina, recorre amb ell els paisatges amb els que ella somia i passa per llocs que mai has vist en la teva vida.


Tot l'any de Lola Casas. ILS Cas


Un preciós recorregut per les estacions de l’any a través de les poesies infantils de la Lola Casas, acompanyades de les acurades il·lustracions d’en Pere Cabaret.
El primer recull de poemes adaptat a la llengua de signes catalana.



Llibres de coneixement:

Marco Polo de Demi. I92(Pol) Dem


Una adaptació per a joves lectors del viatge de l’aventurer Marco Polo que va durar 24 anys des de Venècia fins a Xina, amb delicades il·lustracions de Demi. La il·lustradora incorpora en cada il·lustració dissenys i elements dels països o cultures visitats per Marco Polo.Amb delicades il·lustracions que combinen diverses tècniques de la il·lustració tradicional del segle XIII.Una intel·ligent adaptació dels viatges de Marco Polo per introduir l’obra als més petits.A partir de 8 anys.


Una Ciutat al llarg del temps de Peter Kent. I711.5 Ken


L’evolució d’una zona des de les seves primeres èpoques fins que es converteix en una moderna i atrafegada metròpolis. Com neixen nous edificis de les ruïnes d’estructures que antany van ser importants queden enterrades i, en canvi, altres construccions sobreviuen al pas del temps. Una obra dirigida als més joves que amb les seves clares il·lustracions comprendran la complexa evolució de les ciutats al llarg de la història. Molts pobles i ciutats són molt antics. A Roma, Jerusalem, Damasc, Londres i altres llocs, la gent ha viscut en el mateix lloc durant milers d’anys. Encara que la majoria de les cases, botigues i oficines que ara es veuen no tenen més d’un segle, per sota es troben les restes dels edificis que van reemplaçar: capa sobre capa de ruïnes barrejades amb fragments d’articles de la llar i desaprofitaments. Cada segle deixa el seu estrat de restes i, com més antiga, més baix es troba. Aquest llibre presenta un tall transversal d’una ciutat on viu la gent des de fa 10.000 anys. Una ciutat que es construeix i reconstrueix damunt de d’anterior en un procés d’evolució. Un estudi del desenvolupament d’una ciutat des d’una perspectiva didàctica i gràfica que permet una millor comprensió de la història.

Geronimo Stilton: English! de Geronimo Stilton. IMM 441 Sti
Geronimo Stilton English! és un curs d’anglès pensat per a nens i nenes d'entre 6 i 12 anys amb una metodologia que facilita l'autoaprenentatge.
Un mètode senzill i eficaç perquè els nens i nenes aprenguin anglès. De la mà de Geronimo, Benjamí, Pandora i tots els seus amics, treballaran vocabulari, pronúncia i estructures gramaticals relacionades amb el tema central del llibre. Tots els llibres inclouen exercicis, cançons i un còmic per fer més amè l’aprenentatge. Al final de cada llibre també hi ha un test per verificar el que s’ha après, un resum de la gramàtica i un diccionari amb la pronúncia fàcil de totes les paraules que surten al volum.



DVD’s infantils

Mic: bon dia, primavera. IDVD Mic

Arriba la primavera. El Mic i els seus amics ja estan a punt per olorar flors, dir endevinalles i saludar ocells.Personatge extret de l’espai diari “Mic” de TV3, s’adreça a nens i nenes de fins a 6 anys. El Mic i els seus amics, donen la benvinguda al programa i acompanyen els més petits durant tota l’emissió. Les aventures d’aquests titelles van donant pas a les diferents sèries d’animació.


Dime ¿por qué?. IDVD 5/6 Dim

Sèrie destinada a escolars d'entre 3 i 9 anys, que pretén mostrar-los el món de la ciència i de la naturalesa

CD’s infantils

Disney Pixar greatest. CD 722DIS


En aquest recopilatori es reuneixen els títols més emblemàtics de les produccions animades de Disney amb més èxit. Cançons que han format part de la banda sonora d’inoblidables pel·lícules com Toy Story, Cars, Monsters S.A., Buscant a Nemo, els Increïbles, i moltes més.